Tempat Teks Terlengkap yang Kau Cari

Nyawang Pucuking Gunung Sumbing

maymintaraga 19 april 2009


sawah lan pategalan bawera
lumaku saktengahing kunang-kunang
kumelip nggawa wisik saka pucuking gunung sumbing
tak goleki ngendi panggonanmu

bapa biyung kang wus tumeka ing kasedan jati
anakmu isih nyawang pucuking gunung sumbing
ana ing saktengahing sawah pategalan sing dadi pangeling

o, bapa lan biyung...
saiki panggonanmu ing pangayunaning pangeran
isih bisa nyawang ana ing panggonan iki
sawangen anakmu

Nyawang Pucuking Gunung Sumbing Rating: 4.5 Diposkan Oleh: admin

0 komentar:

Posting Komentar