Tempat Teks Terlengkap yang Kau Cari

Nalika Sepi

pasuryanmu sing bening
tumiba ing banyu mili turut pletheking surya
saya suwe tansaya adoh
ninggalake sepi

tan ana sabawa gumrisiking alang alang
aku mung bisa nyawang
pasuryanmu sing kagawa banyu mili turut kali
nganti datan katon kasaput pedut

Nalika Sepi Rating: 4.5 Diposkan Oleh: admin

0 komentar:

Posting Komentar